Moneybird is trager dan normaal

Uptime-impact: 3 uur, 51 minuten en 13 seconden
Opgelost
Opgelost

We hebben sinds maandag Moneybird goed in de gaten gehouden. Gelukkig zijn er geen nieuwe vertragingen meer geweest. Een uitgebreide post-mortem over de storing is te lezen op onze blog: https://www.moneybird.nl/blog/sorry-storing/

Avatar for
Herstellende

Moneybird is weer normaal te gebruiken. We blijven de situatie in de gaten houden.

Avatar for
Bijgewerkt

Moneybird lijkt te stabiliseren. We hebben enkele veranderingen doorgevoerd. We houden de situatie nauwlettend in de gaten.

Avatar for
Bijgewerkt

Moneybird is tijdelijk offline. We zijn op de hoogte van de storing en werken aan een oplossing.

Avatar for
Bijgewerkt

De volgende functionaliteiten ondervinden op dit moment problemen:

  • Zoeken in je administratie
  • Filteren op contacten;
  • Suggesties krijgen voor contacten op inkomende documenten;
  • Suggesties voor transacties in het tabblad bank.

Door de gevolgen van deze storing is het bijvoorbeeld niet mogelijk een contact te vinden bij het aanmaken van een factuur, een offerte of document. Als tijdelijke oplossing kun je via het tabblad contacten het contact handmatig opzoeken en kiezen voor 'Toevoegen'.

Avatar for
Geïdentificeerd

Hoewel sommige delen van de applicatie beter functioneren, hebben we op andere plekken van de applicatie nog last van de drukte. Met name tijdens het zoeken en koppelen van transacties zien we een vertraging.

Avatar for
Herstellende

We hebben wijzigingen aan ons platform doorgevoerd en zien dat de snelheid van Moneybird weer toeneemt. We blijven de snelheid de komende uren in de gaten houden.

Avatar for
Geïdentificeerd

We zien dat Moneybird door drukte trager reageert dan normaal. We werken aan oplossingen om deze drukte in de toekomst beter te ondervangen. Indien je problemen ervaart in het gebruik van Moneybird, probeer het dan op een later moment nog eens.

Avatar for
Begon om:

Betrokken onderdelen
  • Moneybird applicatie
  • Moneybird Apps
    • Android
    • iOS