Problemen met banktransacties koppeling Bunq

Uptime-impact: 1 dag, 4 uur, 26 minuten en 53 seconden
Opgelost
Opgelost

We hebben het incident verholpen. Voor alle actieve koppelingen zijn de missende transacties toegevoegd. Mochten er nog missende transacties zijn, neem dan contact op met support via mail: support@moneybird.com. Bedankt voor je geduld.

Avatar for
Herstellende

We hebben een oplossing gevonden om de missende transacties alsnog toe te voegen aan je administratie. Binnenkort zou je de missende transacties tussen 3 en 7 december alsnog moeten zien in je administratie.

Bedankt voor je geduld en onze excuses voor het ongemak.

Avatar for
Opgelost

Update: vanwege de storing bij bunq ontbreken er transacties in je administratie van de volgende periode: vrijdag 3-12 15:36 uur tot en met dinsdag 7-12 13:04 uur. Het is ons helaas niet gelukt om samen met bunq binnen een acceptabele termijn de ontbrekende transacties toe te voegen aan je administratie. Je kunt de transacties gelukkig wel zelf toevoegen: in de bunq-app kun je een MT940-bestand downloaden met de ontbrekende transacties, dat afschrift kun je vervolgens uploaden op het tabblad Bank. De melding op het tabblad Bank in je administratie is daarmee niet meer relevant, deze wordt na het weekend uit je administratie verwijderd.

Nogmaals: sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld in deze situatie! Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen, dan kun je ons bereiken via support@moneybird.com.

Avatar for
Bijgewerkt

We hebben bevestiging dat nieuwe transacties nu weer binnen komen in de boekhouding. Helaas ontbreken de transacties nog die tijdens de storing uitgevoerd zijn. We werken met bunq aan een oplossing om deze ontbrekende transacties alsnog goed in de boekhouding te krijgen.

Avatar for
Herstellende

Het ziet er naar uit dat bunq het probleem heeft verholpen, en dat we de transacties weer ontvangen.

Avatar for
Bijgewerkt

We hebben gisteren contact opgenomen met bunq, ze hebben vandaag aangegeven het probleem aan hun kant te onderzoeken en ze zullen zo snel mogelijk bij ons terug komen.

Avatar for
In onderzoek

We krijgen van verschillende klanten signalen dat banktransacties via de bunq koppeling niet binnenkomen. We onderzoeken de oorzaak en houden jullie op de hoogte.

Avatar for
Begon om:

Betrokken onderdelen
  • Bankkoppelingen
    • bunq