Btw-aangiftes blijven 'in behandeling'

Opgelost
Opgelost

De storing is inmiddels verholpen. Alle btw aangiftes zijn verzonden.

Avatar for
Herstellende

Het lijkt erop dat de storing bij de ontvangende partij is verholpen. Nieuwe aangiftes zullen nu gewoon bij de Belastingdienst aankomen. Reeds verzonden aangiftes worden nu ook doorgestuurd naar de Belastingdienst. Het kan even duren voordat de status in Moneybird wordt bijgewerkt.

Avatar for

De btw-aangiftes blijven nog steeds in de status 'in behandeling'. Na contact blijkt dat er een storing is bij de ontvangende partij, waardoor de aangiftes niet bij de Belastingdienst overkomen.

We vragen nog even geduld. De aangiftes zullen zo snel mogelijk alsnog worden verzonden. Als dat gebeurd zal de status van de aangifte in je administratie ook worden bijgewerkt.

Avatar for
Geïdentificeerd

We zien dat ingediende btw-aangiftes een tijdje op de status 'in behandeling' blijft staan. Dit betekent dat het proces om dit naar de Belastingdienst door te sturen nog bezig is, en dat we de uiteindelijke bevestiging van de Belastingdienst dat hij ontvangen is nog niet hebben verkregen.

We zorgen er uiteraard voor dat alle aangiftes goed over komen, en dat ze de juiste status krijgen wanneer we de bevestiging van de Belastingdienst mogen ontvangen.

Avatar for
Begon om:

Betrokken onderdelen
  • Moneybird applicatie