Problemen met het versturen van e-mail via eigen domeinnaam

Opgelost
Opgelost

Het incident is verholpen. Bedankt voor je geduld.

Avatar for
Herstellende

Onze leverancier zegt dat het probleem verholpen zou moeten zijn. Wij blijven dit de komende dagen in de gaten houden om zeker te weten dat het probleem definitief verholpen is.

Avatar for

Onze leverancier is nog steeds onderzoek aan het doen naar de oorzaak van de problemen met het afleveren van sommige e-mails. We verwachten dat de problemen nog minimaal 24 uur aan zullen houden. Het aantal e-mails dat niet afgeleverd kan worden is gelukkig beperkt, dus de overlast beperkt zich tot een klein aantal klanten. Zodra we meer informatie ontvangen vanuit onze leverancier zullen we een nieuwe statusupdate plaatsen.

Avatar for

Er is nog steeds een klein aantal e-mails dat niet verzonden kan worden door een fout. Het onderzoek naar de oorzaak van de fout is in volle gang, maar helaas blijkt het een complex probleem te zijn.

Het versturen van facturen is nog steeds mogelijk. Moneybird zal via een taak laten weten als de e-mail niet afgeleverd kon worden. Vervolgens is het mogelijk om de factuur nogmaals te versturen via Moneybird of de PDF te downloaden en de factuur zelf te verstrekken per e-mail.

Avatar for
Geïdentificeerd

Door een storing bij onze partner kunnen administraties die gebruik maken van een eigen domeinnaam voor de verzending van e-mail problemen ervaren bij het versturen van facturen, offertes en herinneringen naar klanten. Het probleem is bekend en er wordt gewerkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Administraties die geen gebruik maken van een eigen domeinnaam en e-mail versturen via Moneybird zijn niet getroffen door deze storing.

Avatar for
Begon om:

Betrokken onderdelen
  • Moneybird applicatie