Incasseren van facturen via Moneybird Online Betaalmethoden mislukt

Opgelost
Opgelost

Het is vanaf nu weer mogelijk facturen te incasseren via Moneybird Online Betaalmethoden. Voor bestaande facturen geldt dat, afhankelijk van wat er in de workflow bij je factuur is ingesteld, er vanochtend een nieuwe incasso-poging is gedaan.

Heb je toch nog problemen met het incasseren van je facturen? Neem dan contact op met support@moneybird.com.

Avatar for
Herstellende

Het is vanaf nu weer mogelijk facturen te incasseren via Moneybird Online Betaalmethoden. Voor bestaande facturen geldt dat, afhankelijk van wat er in de workflow bij je factuur is ingesteld, er morgen automatisch een nieuwe incasso-poging wordt gedaan.

Heb je toch nog problemen met het incasseren van je facturen? Neem dan contact op met support@moneybird.com.

Avatar for
Geïdentificeerd

Door technische problemen is het momenteel niet mogelijk facturen te incasseren via Moneybird Online Betaalmethoden. Voor facturen waarvan het incasseren mislukt is, zie je de taak "Incasseren van factuur is mislukt" in je administratie. We weten niet wanneer de storing opgelost zal zijn, we vragen je om je geduld. We zullen je via deze pagina verder op de hoogte houden.

Facturen die als gevolg van de mislukte incasso de status 'openstaand' hebben volgen in de tussentijd de ingestelde workflow. Eventueel kun je ook je klanten vragen de facturen handmatig te voldoen via de andere beschikbare betaalmethoden.

Avatar for
Begon om:

Betrokken onderdelen
  • Moneybird applicatie